2015. július 5., vasárnap

Dévai élménybeszámoló

Gábor
Egy idézettel jellemezném az erdélyi utat: '"A sikerhez döntés ,fegyelem és eltökéltség kell.Hozd meg a döntést,szoktasd fegyelemre magad,még automatikussá nem válik,és maradj eltökélt még az eltökéltség személyiséged részévé válik." Bob GassFruzsi
Számomra hatalmas dolog volt ez az út. Sok élménnyel gazdagodtam, ugyanis nemcsak fellépni mentünk, de feltérképezni kicsit a tájat, a környéket. Az pedig egy nagyon pozitív plusz, hogy a három nap alatt mi, a zenekar közelebb kerültünk egymáshoz. Magáról a fellépésről azt írnám, hogy nagyszerű, lelkes, bulizós közönségre találtunk, aminek én, sőt, fogalmazhatok úgy, hogy mi nagyon örültünk. Joe szavaival élve: „Ez volt az eddigi legjobb koncertünk”. És milyen igaza van!


Joe
Nos az út igazából nagyon jó volt, kellemes, és a táj az gyönyörködtető. Sok szeretettel fogadtak minket. Henikém legalább 500 képet csinált, annyi minden emléket haza akartunk hozni. A zenekar mióta itt vagyok a legjobb buliját adta és szerintem élvezték is (ami a közönséget illeti) A hangosítás is sokat segített, meg az is, hogy Gábor váltogatta stílszerűen a gitárját.


Zsani
Jól éreztem magam, ennyi.Bence

Élveztem ezt a háromnapos kis kiruccanást a zenekarral, a családommal és a barátnőmmel. Nagyon tetszett a Romániai táj, elkepesztő volt minden egyes pontja, különös a dévai várból nézve, ahonnan be lehetett látni egész Dévát. A koncert nagyon szuper volt, sok jó embert ismertem meg, és a közönség is nagyon jól érezte magát, ami igazán élvezetes egy-egy koncerten. Remélem még lesz részünk ilyen nagyszerű élményekben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése